PFSociety LogoPathfinder Society (Organized Play) je igra smještena u svijetu mašte, RPG kampanja koja vas stavlja u ulogu agenta za Pathfinder Society, legendarne lige istraživača, arheologa i pustolova posvećene otkrivanju i dokumentiranju najvećih misterija i čuda pradavnog svijeta prepunog magije i raznih zala.

Početna točka kampanje je Absalom, tzv Grad u središtu svijeta, koji je pozicioniran u centru Inner sea regije na otoku Kortos opasanom planinama. Pathfinder avanture istražuju tamne uličice i političke intrige grada Absaloma od dalekih putovanja do najzanimljivijih i egzotičnijih mjesta u svijetu Pathfinder RPG igre.

U Pathfinder Society (Organized play) , igrate agenta Pathfinder Society-a, tražeći sreću i slavu po cijelom Golarion. U isto vrijeme, vaš lik radi za jednu od međusobno suprotstavljenih frakcija, sve s vlastitim motivacijama i tajnim programima.

Igra je podijeljena u Seasonse, tijekom kojih se djelovanja i postignuća vas i vaših kolega Pathfindera pretvaraju u kontinuiranu priču. Svaka sezona se sastoji od najmanje 28 scenarija Pathfinder Society-a (kratke, 4-satne avanture) smještenih na razne egzotične lokacije diljem Golariona. Trenutno je u tijeku 9. sezona pod imenom: „Year of Factions' Favor“