2017 Terrible Creations foto Antun CerovečkiHarry Potter: Mračna vremena (pet do osam osoba, do dva sata)

/Terrible Creations/

Prošlo je godinu dana otkako je Harry nestao s lica zemlje. Mnogi čarobnjaci i vještice vjeruju da je mrtav. Dok Voldemortova moć jača, Red feniksa sve više slabi. Hoće li misteriozan poziv upućen članovima Reda išta promijeniti?Odrastali ste zamišljajući da se nalazite u ulozi Harryja, Rona, Hermione ili nekog drugog polaznika Hogwartsa? Marljivo vježbate mahanje čarobnim štapićem? Ovo vam je prilika da na kratko postanete jedan od vaših omiljenih likova!Tražimo igračice i igrače koji su pročitali sve knjige iz serijala o Harryju Potteru ili barem pogledali sve filmove. Prije početka igre ćemo vam objasniti pravila i dodijeliti unaprijed pripremljene likove. Da, i čarobne štapiće!

 

Il Secondo (šest do 12 osoba, do tri sata)

/Terrible Creations/

Otkad je njegov prvorođeni sin i nasljednik ubijen u njegovoj rezidenciji, mafijaški šef Don Angelo Bonifacio provodi dane opijajući se do besvijesti. Famiglia Bonifacio, njegovo životno djelo, raspada se. Suparničke frakcije bore se za moć, nastojeći steći bolje pozicije ili čak preuzeti cijelu famigliju. Tko će od njih u tome uspjeti? I po kojoj cijeni?

 

Love is Blue (šest osoba, do dva sata)

/Fabrizio Bonifacio/

Psihopat je oteo i zatočio šest sasvim običnih ljudi. Neće svi preživjeti. Tko će se sve izvući i kako? Komorni psihološki triler s elementima horora. Igrači preuzimaju uloge otetih ljudi koji se bore za život.

 

Alkimirova kuća (tri do deset djece stare između pet i deset godina, do 90 minuta)

/Goran Dimić, Dorijan Strnad, Terrible Creations/

Nestao je poznati alkemičar Alkimir. Nitko ne zna gdje je. Jako je važan čovjek jer je pripremao sve lijekove za selo Trolist. No, u njegovom su se laboratoriju često događale čudne, čudne stvari… Molimo vas, hrabre junakinje i hrabri junaci, pomagajte! 
Alkimirova kuća je kombinacija tabletop igre i LARP-a, namijenjena djeci staroj između pet i deset godina. Tijekom igre će postati smiona družina pustolova kojoj će trebati domišljatosti i spretnosti kako bi vratila Alkimira kući.