igraonica3Sve posjetitelje pozivamo da nam se i ove godine pridruže u igraonici modernih društvenih igara. Sad već tradicionalno, članovi udruga Zaigrana Koza (Pula) i Mordele (Poreč) demonstrirati će igre iz svoje bogate kolekcije, pomoći kod postavljanja i pravila.

U predahu između predavanja i drugih aktivnosti koje konvencija pruža, dođite igrati s nama. Uz klasike donosimo i nove naslove.

Udruga Zaigrana Koza iz Pule, uz društvene igre, promovira i RPG igre te stolno strateške ("wargames") poput igre Warhammer40k. U igraonici će biti prezentacija Warhammer40k igre i hobija. Više o udruzi možete pročitati na njihovoj web ili Facebook stranici.

SF&F udruga MORDELE je neprofitna organizacija posvećena promoviranju fantastike, znanstvene fantastike te izgradnji kvalitetnih međuljudskih odnosa na području Istre, Hrvatske i inozemstva. Uz spomenuto, vole RPG i moderne društvene igre.

Obje udruge rade na poboljšanju kvalitete i ispunjenosti života mladih, a događanja koja organiziraju su i "family friendly"- roditelje pozivamo da dođu zaigrati sa svojom djecom.